Mann (36) har bok, matchende skjorte

Foto: Johnny Amundsrud

Foto: Johnny Amundsrud

Jeg var strengt tatt ennå 35 på bildet. Det er viktig å presisere.

Nå er det et par måneder siden jeg slapp boka mi med hele to lanseringsfester (alltid fint med en unnskyldning for å dra til Bergen) og en rekke medieoppslag og intervjuer.

Det har gått over all forventning, men moroa er langt fra over.

Jeg drar i gang en ny runde med boka i februar, med besøk på KanonCon 2019 og spilldesign-linja til Westerdals som de første programpostene.

Gjennom 2019 skal jeg jobbe både med kurs (blant annet for Institutt for Journalistikk) og andre ideer basert på boka. Og så skal jeg skrive her.

Fremover vil det dukke opp ulike artikler både om boka og spill generelt på denne bloggen. Om du vil ha beskjed når ting publiseres, er det enkleste å følge boka på Facebook eller å melde deg på nyhetsbrevet mitt.

I mellomtiden kan du sjekke ut denne panelsamtalen fra lanseringsfesten på Tilt i Oslo, hvor jeg diskuterte spillformidling med Gamereactor-redaktør Suzanne Berget og Krillbite-sjef Jon Cato Lorentzen.